Monique Schmetz
Nieuwsbrief header
Lieve jij,

Best een beetje spannend, zo'n eerste nieuwsbrief. Beetje bang dat de techniek niet werkt enzo. Over deze angst kon ik gelukkig gemakkelijk heenstappen. Hopende dat ik vanzelf wel feedback krijg van jullie als er iets niet klopt :).

Andere angsten zijn pittiger. Ik heb er heel wat doorgewerkt de afgelopen jaren en kom er bij cliënten ook een hoop tegen. Vooral het gevoel dat de wereld een onveilige plek is. Bang voor wat anderen van je vinden. Maar ook angst voor geld (gebrek dan meestal ;) of bijvoorbeeld eenzaamheid, je zelfbeheersing verliezen of grenzen stellen.... Wij mensen kunnen voor alles bang zijn en dat heeft meestal te maken met één en dezelfde wortel: situaties die we al lang weer zijn vergeten, maar die blijven knagen in ons systeem. Gelukkig kunnen we dit met lichaamswerk vrij makkelijk releasen. Degenen die wel eens een sessie bij mij hebben gedaan weten hoe dat werkt.

Wil je meer over angst weten? Hier lees je over interne en externe signalen die kunnen wijzen op een angst-blokkade. En samen met collega Abraham van Putten geef ik twee release groepsworkshops. Eentje online (6 september) en eentje op de prachtige locatie Op Hodenpijl vlakbij Delft (25 september). Hieronder lees je er meer over.

Heb het goed.
Liefs, Monique

De angst voorbij [release workshops]

Bram en Monique 612

Verwijder oude ballast

Abraham van Putten en ik hebben een online en een fysieke workshop ontwikkeld om angst te releasen. Angst kan heel subtiel maar toch super saboterend zijn. Het haalt je uit je lichaam en brengt je in je hoofd.
Ja, ik wil meer info over de online variant op 6 september
Ja, ik wil meer info over de fysieke workshop op 25 september

Inspiratie

Drie items waarvan ik het de moeite waard vond om ze met je te delen.
MIJN NIEUWSTE VLOG
Oostenrijk
GRATIS BODYSCAN
bodyscan
LEESTIP
op blote voeten door australie

Wat anderen zeggen

“Monique voelt veilig, vertrouwd en deskundig. Met al haar wijsheid en intuïtie heeft ze mij met bijzondere sessies enorm voorwaarts geholpen. Ik raad haar van harte aan als je wilt gaan voor transformatie en jouw doelen in je leven wilt behalen.”

Van cliënten krijg ik keer op keer terug dat ze zich veel authentieker voelen. Lichter. Blijer ook. Hun leven stroomt weer!
Wil jij dat ook? Wees welkom!

facebook instagram youtube 
Bekijk de nieuwsbrief in de browser >
Email Marketing Powered by MailPoet