Monique Schmetz Energetische hypnotherapie

In trance werk je samen met jouw universele intelligentie. 

Dat is je onderbewuste +

En jij blijft in control!

Wat gebeurt er tijdens de individuele sessies?

  • In lichte trance (een staat van zijn zoals je die ook ervaart als je een goed gesprek voert met iemand of een mooi boek leest, je blijft dus altijd in control) maak je contact met je onderbewustzijn en ga je ermee samenwerken.
  • Zo kun je opmerken wat er tussen jou en jezelf in staat.
  • We sturen niet op het veranderen van gedrag maar helen de oorzaak die maakt dat je dingen doet die je eigenlijk niet zou willen doen.
  • Dat doen we met de Bronkracht (zelf)helingsmethode©.

De energetische hypnotherapie technieken zijn altijd ervaringsgericht en soms niet helemaal te bevatten. Je stapt uit je denken en gaat ervaren hoe het werkelijk voor jou zit.


Gelukkig voor onze mind komt de wetenschap met steeds meer verklaringen:

  •  Zo zijn er steeds meer wetenschappers van overtuigd dat er zoiets bestaat als een cellulair geheugen en een zero-point field waarin alle informatie is opgeslagen. 
  • Ook de epigenetica laat zien dat (vervelende) ervaringen onze cellen – en die van ons nageslacht- diepgaand kunnen beïnvloeden. Dit kan worden teruggedraaid!

Maar het belangrijkste bewijs zijn natuurlijk alle mensen die aangeven na dit soort sessies een stuk lichter te leven…

Monique Schmetz Energetische hypnotherapie

Overzicht studies en artikelen


Een universele intelligentie? Een bron? Een veld van mogelijkheden? Mijn mind vond dit 15 jaar geleden eerlijk gezegd maar hocus-pocus. Ik had per ongeluk al een behoorlijk ontwikkeld zesde zintuig maar er op vertrouwen vond ik... lastig.

Tegenwoordig is er gelukkig meer onderzoek gedaan.


Energetische hypnotherapie. Hoe werkt dat dan precies?

Ik werk dus met lichte trance, waarbij je gaat doorvoelen/doorzien wat de oorzaak is van jouw probleem. Daarbij zeg je een transformatie protocol op. Middels zinnen die jij herhaalt, nodig jij jouw eigen krachtige kern uit om te helen wat er mag worden geheeld. Die kern van jou is zo oneindig veel wijzer dan ons verstand dat deze dwars door alle niet authentieke lagen (angsten, overtuigingen, pijn, wonden, overlevingsmechanisme, etc) heen komt en heling brengt. Het activeren hiervan leidt tot diepe processen. Het gaat altijd vanuit jezelf. Ik ben slechts jouw begeleider.Martijn Regelink en Monique Schmetz

Voorbeeldsessie

In het eerste half uur van deze podcast met Tijs Lindhout vertelt een van mijn leraren Robert Bridgeman meer over transformatiewerk en kun je een mini-transformatie sessie bekijken met Tijs. Sessies zijn natuurlijk altijd anders en op maat, maar het geeft je waarschijnlijk wel een mooie eerste indruk.