Monique Schmetz

Release sessies (groep)

Mag jouw leven wel iets makkelijker, vrijer, liefdevoller en leuker zijn? Dat kan! Want door ons energetische systeem, lichaamsgeheugen en DNA-codering op te schonen van in het verleden opgedane en opgeslagen spanningen en blokkades, kunnen we onze realiteit veel plezieriger beleven. We hebben er drie workshops voor ontwikkeld die je zowel fysiek als online kunt volgen.

Verwijder oude ballast

De ‘As within, so without workshops’ bestaan uit een reeks energy-release sessies. Er is een online en fysieke variant. Tijdens de workshops transformeren we allerlei oude en overbodige programma’s.

Deze programma’s gaan over:

De angst voorbij (workshop 1)
Hierdoor krijg je het vermogen terug om te voelen dat je er mag zijn, dat je veilig bent, in jouw waarheid mag staan en je in jouw (basis)behoeften kunt voorzien.
• De schuld voorbij (workshop 2)
Hierdoor krijg je het vermogen terug om ten volle te voelen, te genieten van het leven, te verbinden met jouw buitenwereld, hartstocht te ervaren, emotioneel stabiel te zijn.
• De schaamte voorbij (workshop 3)
Hierdoor krijg je het vermogen terug om uniek te durven zijn, zelfvertrouwen te hebben, proactief te handelen (zonder dat dit ten koste gaat van anderen), energiek en ontspannen te zijn.

Verdiepende informatie over de thema’s vind je bij de betreffende workshop onder de button agenda.


Gebruik de buitenwereld als richtingaanwijzer 

Het uitgangspunt is dat, als we onze binnenwereld -as within- veranderen, de buitenwereld -so without- met ons mee verandert. Dit zien Abraham en Monique dagelijks tijdens de release sessies die zij begeleiden.

Je kunt de workshops afzonderlijk boeken, naar gelang welk thema bij jou resoneert. Uiteraard is het ook mogelijke meerdere workshops te volgen.


Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshops vormen we een healing cirkel waarbij we een energieveld creëren van liefde en vertrouwen. We bypassen de mind om een hartgedragen intentie te zetten en activeren het transformatie- en integratieproces. We werken met transformatieve protocollen. Dit zijn uitgesproken intenties waarmee we verbinding maken met de verschillende lagen van ons bestaan (het fysieke lichaam, emotionele lichaam, mentale lichaam etc..).
We nodigen onze eigen krachtige kern (de universele intelligentie en essentie, die wij allemaal van nature bezitten) uit om intense ervaringen en programmeringen, die zijn opgeslagen in de verschillende lagen, te helen. Omdat onze essentie oneindig veel wijzer is dan het verstand, gaan deze protocollen door alle niet-authentieke lagen (angsten, overtuigingen, pijn, wonden, overlevingsmechanisme etc..) heen en wordt jouw energetisch systeem en lichaamsgeheugen opgeschoond en getransformeerd. Het activeren en inzetten van deze bron, deze kern in jezelf leidt tot diepe processen. Jij bent je eigen kracht. Wij zijn slechts jouw begeleider.


Begeleiding

De workshops worden verzorgd door Abraham van Putten en Monique Schmetz.

Abraham van Putten is mysticus en transformationeel coach pur sang. Hij heeft reeds 25 jaar ervaring op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen vijf jaren heeft hij zich gespecialiseerd in intentioneel werk (protocollen). Abraham bezit het vermogen om een veilig, gegrond en hartgedragen veld te creëren, als basis voor het loslaten, transformeren en integreren van hetgeen zich in (groeps)sessies aandient.

Monique Schmetz is verwerkingstherapeut en heeft als geen ander ervaren dat je realiteit compleet kan shiften door innerlijke werk. Geïnspireerd door de woorden “What would love do?” begeleidt ze liefdevol en tegelijkertijd zo effectief mogelijk iedereen die zichzelf ook een meer moeiteloos leven gunt.


Praktische info online workshops

Data: volgen weer
Locatie: online
Tijd: van 20:00 uur tot circa 22:00 uur
Investering: € 45 inclusief b.t.w.

Aanmelden kan onder de button agenda. 


Praktische info fysieke workshops

Data: volgen weer 
Locatie: Op Hodenpijl in Schipluiden (nabij Delft)
Tijd: van 9:30 uur tot 17:00 uur

Investering: € 145 inclusief b.t.w. en lunch    

Aanmelden kan onder de button agenda. 

 

Wat deelnemers zeggen over eerdere workshops:

“Zoveel liefde en vertrouwdheid, in geen woorden uit te drukken.”

“Ik ben diep in proces geweest. Dit is zo helend!”

“Het is zo bijzonder dat je met woorden in een protocol zo veel in je lijf in gang kunt zetten. Wat een ervaring!”

“Ik heb gevoeld dat er zoveel wijsheid in mijn lichaam zit. Daar ga ik meer naar luisteren.”

“Hoe moet ik dit nou uitleggen aan anderen? Dit heb je echt te ervaren!”