Monique Schmetz

Intake

Welkom! Super fijn dat je jezelf de ruimte en tijd geeft om jezelf te ont-wikkelen. Ik ben dankbaar dat ik jouw proces mag begeleiden en zou je willen vragen om dit intakeformulier in te vullen. 

Ik zou je ook willen vragen om je te realiseren dat energie intentie volgt. Vanaf het moment dat je een afspraak hebt gemaakt en/of het onderstaande intakeformulier invult, kun je bijvoorbeeld al gevoelens van onrust of weerstand in je lichaam ervaren. Dit betekent dat het proces is gestart. Dat jouw onderbewustzijn jouw informatie geeft. Je mag daarmee zijn, het ruimte geven en het proces vertrouwen. 

Mocht je vragen hebben, dan kun je me natuurlijk altijd bellen (06-43559171) of mailen.
We zien elkaar snel!

Lieve groet, Monique

Intakeformulier

Velden met een * zijn verplicht
Dit traject is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg altijd je huisarts voor psychische en/of gezondheidsproblemen of -klachten. Met het verzenden van dit intakeformulier verklaar je dat je dit begrepen hebt en dat je de vragen op dit formulier naar waarheid hebt beantwoord. Door op verzenden te drukken, heb je dit intakeformulier ondertekend en verklaar je met de inhoud van dit formulier bekend te zijn en akkoord te zijn met de Algemene Voorwaarden.